Mediji

TVNET eksperiments
Mūsu restorānu KABUKI GROUP šefpavārs Andrejs Gaigals un Restorānu servisa skolas pārstāvis Nikolajs Borodkins tika uzaicināti viesos uz TVNET, lai nodegustētu suši, kas tika pasūtīti no 12 dažādiem suši piegādātājiem, lai noskaidrotu, kas tad īsti slēpjas suši sastāvā. 
No visiem piegādātājiem tika pasūtīti Philadelphia Maki, California Maki un Sake Avocado Maki. 
Kopējās izmaksas variēja no nepilniem 12 eiro līdz pat 25 eiro – un tādu cenu diapazonu iespējams panākt ne tikai gatavošanā izvēloties dažādas kvalitātes ingredientus, bet arī neizsniedzot fiskālos čekus, un kā novērojām filmēšanās laikā, vairākiem piegādātājiem bija nevis fiskālie čeki, bet ar roku izrakstītas kvītis.
Bet visu rezultātu kopumā iespējams aplūkot TVNET.

Skatīties video

Restorāna galerija - SHOGUN Vairāk informācijas par restorānu
Сiti restorāni
Aktuāli un interesanti!